Récsei Autósiskola - http://www.recsei-autosiskola.hu Récsei Autósiskola - http://www.recsei-autosiskola.hu Récsei Autósiskola - http://www.recsei-autosiskola.hu Récsei Autósiskola - http://www.recsei-autosiskola.hu

rólunk

Récsei Autósiskola - www.recsei-autosiskola.hu

Jogosítványt szeretnél gyorsan, a legkedvezőbb áron és a lehető legsikeresebben?
Récsei Autósiskola a legjobb választás!

Récsei Autósiskola, egy Autósiskola az Oktatás és az Eredményesség Központjában! Amely személygépjármű és motoros jogosítvány oktatására specializálódott! Szerezz jogosítványt gyorsan, a legkedvezőbb áron és a lehető legsikeresebben! Nálunk garantáltan a vezetés teljes élménye vár rád!

Egy olyan Autósiskolát álmodtunk meg 2007 februárjában, ahol családias környezetben igen színvonalas és jó hangulatú oktatás zajlik. Az oktatás korszerűen berendezett tanteremben, a legújabb KRESZ programokon való korlátlan számítógépes gyakorlási lehetőség (Acer típusú laptopokon) segít titeket a lehető legeredményesebb felkészülésben!

Válogatott és rutinos csapatunk, mindent megtesz azért, és minden segítséget megad ahhoz, hogy a tanulóink sikeresen vegyék az akadályokat!

Munkatársaink hivatásuknak tekintik az autóvezetőiképzést és nagyon komolyan veszik a munkájukat! Szerezd meg a jogsid családias környezetben, igen színvonalas, jó hangulatú oktatás közben! Számtalan elégedett tanuló, és az összesített statisztikák kimutatásai igazolják, hogy jó úton járunk, és VELÜNK TE IS JÓ ÚTON JÁRSZ!
2020. év 1. negyedév

Kategória AM A1,A2,A kategória B Kategória
ÁKÓ gyakorlat - nincs adat - nincs adat 138,56%
VSM elmélet - nincs adat - nincs adat 35,34%
VSM gyakorlat - nincs adat - nincs adat 51,65%
ÁKO-Átlagos Képzési Óraszám
VSM-Vizsga Sikerességi Mutató (sikeres vizsgaesemény/összes vizsgaesemény)
KK-Képzési költség: B kategória 149.600mFt (átlagos pótórákkal együtt, elméleti díj, elm.vizsga,forg.vizsga)
AM nincs adat, ezért az alapóraszámmal számolva:73.600,-Ft
A kategória 142.900,-Ft